Denne bog giver dig en helt ny og praktisk løsning, som du kan bruge hver gang du rammes af en livskrise (f.eks. skilsmisse, fyring, trafikulykke, sygdom, tvangsauktion, sorg, chikane, etc), som sender dig ned i et sort hul. Det er en nytænkende selvhjælpsbog, der baserer sig på 10 sten - de 10 vise sten, som du skal bruge undervejs. Hver af de 10 sten repræsenterer noget uønsket (dele af krisen) og noget nyt (dele af løsningen).

Grundlaget er viden om hjernen og det hele er evidensbaseret, selvom det er en praktisk guide alle kan læse uden forkundskaber til hjernen. Samtidigt er det fortællingen om forfatterens egne sorte huller, som hun hver gang har kæmpet sig ud af ved hjælp af de 10 vise sten.

Køb den her:
Gucca.dk
Saxo
Bog & ide


Klik på billedet for at komme til bogens Facebook-side

Hund på recept

Klik her for at købe bogen hos Saxo

Er du den lykkelige ejer af en hund, har du begået en sundhedsmæssig genistreg. Din hund øger livskvaliteten og gør livet sjovere, men den gode nyhed er, at hunden gør meget mere end dét.

Hunden er ikke kun menneskets bedste ven, for nu har videnskaben bevist, at hunden også er vores sundeste ven, hvorfor hundeejere undgår alvorlige sygdomme og kræft -i forhold til folk uden hund. F.eks. er overlevelsen for hundeejere mangedoblet efter en blodprop i hjertet, når de sammenlignes med hjertepatienter uden hund. Også blodtrykket, smerter og stress inkl. PTSD forbedres af en hund, som virker langt bedre end en ven eller ægtefælle, hvis det handler om at afstresse og glæde os eller sænke forhøjet blodtryk og kolesterol. Faktisk er hundens helbredseffekt så stor, at den overgår blodtrykssænkende medicin og matcher effekter af smertestillende piller.

Hund auf rezept
Bogen er også udkommet i en opdateret tysk version. Klik på billedet, og se den nyeste omtale

Hund auf rezept

Bogen blev præsenteret på Frankfurt Book Fair 2014
Den kan købes på:
Amazon.de
Forlaget Kynos

Flere hjerne- og sindssygdomme mildnes af en terapihund i forhold til placebo, og effekten bliver større, når du selv ejer hunden.

Ekstrabladet har anmeldt min bog "Hund på recept" og givet den 5 stjerner. Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for.
Læs anmeldelsen her

Hunden forbedrer ikke kun hjerne og sind, for den stimulerer også vores immunsystem til at danne flere antistoffer og immunforsvarsceller, hvorfor hundeejere udvikler mindre allergi, astma og eksem. Påvirkningen af immunsystemet er også årsagen til, at hundeejere sjældnere rammes af kræft og oftere overlever ondartede sygdomme - end personer uden hund. Forskning viser, at jo længere tid du har hund, jo mindre risiko for kræft.

Det kan derfor ikke overraske, at hundeejere generelt går 15% mindre til lægen, indtager 25-50% mindre medicin og har færre sygedage end dem uden hund eller med andre dyr end en hund.

Det er til gengæld overraskende, at vi får hundens helbredsgevinster, uanset om vi selv lufter den eller bruger en hundelufter, hvilket understreger at sundhedseffekten ikke skyldes en motionseffekt.

Klik på billedet for at komme til bogens Facebook-side

Dogs and Human Health

Klik her for at købe bogen hos Amazon eller Balboa:
Amazon
Balboa

Se også en anmeldelse af Dr. Patricia B. McConnell

Hunden påvirker dit helbred, fordi kontakt til og interaktion med den igangsætter flere videnskabeligt beviste processer af både biokemisk, hormonel, hjernebiologisk og fysiologisk karakter. Eksempelvis frigiver vores hjerne en række trivsels- og sundhedsfremmende signalstoffer allerede efter få minutter sammen med en hund. Også tankevirksomheden i hjernens pandelapper, hukommelsesevnen og vores hjerneaktivitet øges, når vi er sammen med en hund.

Hundens virkninger er målbare og signifikante, også når der kontrolleres for fysiske, psykosociale og demografiske faktorer, såsom forskel i alder, køn, helbred, sygdomshistorie, arvelighed m.v.

Hvis du ikke ønsker selv at være hundeejer, så fortvivl ej, for du og din familie kan opnå virkningen via en professionel besøgs- eller terapihund.

Bogen HUND PÅ RECEPT udkom i november 2012 på Dansk Psykologisk Forlag, og den beskriver hvorfor og hvordan en hund kan forbedre vores hjerte, kredsløb, hjerne, sind, immunsystem og derigennem beskytte os imod sygdomme inklusiv kræft.