Vil du ældes med ynde, eller vil du bare ældes?

At ældes med ynde handler om at forblive rask, mentalt skarp og uden sygdomme i krop og hjerne.Vil du være sund og skarp hele livet, skal du hjælpe dine celler mod de aldringsforandringer, som
tiden bringer.

Se mere om bogen her:
Naturens vej


Vil du vide, hvordan du skifter fra træthed til topform, så er denne bog noget for dig.
Træthed opstår på grund af en ugunstig energiproduktion i dine celler – og hvis du vil problemet til livs, bør du kende til de kosttilskud, som er beskrevet i denne bog. Korrekt anvendt kan kosttilskuddene genstarte din energiproduktion og genoplive hjerne og krop på få uger.

Bogen er letlæst og giver dig et hurtigt overblik over indholdsstoffer og doseringer. Du får en nem vejledning til at skaffe de korrekte versioner af kosttilskuddene – og du vil i løbet af få uger kunne mærke, hvordan trætheden mindskes, og livet vender tilbage.
Bogen er til dig, der ønsker en naturlig, men videnskabeligt baseret metode til at forlade træthed, tågehjerne og tabt livskvalitet.

fra-traethed-til-topform-bog-660x660

Vil du spise dig til et bedre helbred med færre smerter, lavere risiko for cancer og overvægt – eller forbedre hjerne og sind, så er denne bog noget for dig.

Du behøver ikke være sundhedsguru for at kunne følge opskrifterne, for de er enkle, hurtige at forberede og kræver ikke specielt udstyr.
Når først vi ved, hvad mad kan gøre ved hjernen, sindet og kroppen, så er valget ikke så svært.
Idéen med bogen er at vise, hvor enkel, nem og velsmagende hjernemad er – og at det kan laves på få minutter.

Se mere om bogen her:
Naturens vej


Ledsmerteplanen forklarer, hvordan du selv kan bekæmpe dine smerter med naturlige midler. Du får en praktisk og let tilgængelig guide til de kosttilskud og kostråd, som det er værd at bruge, hvis du vil behandle dine ledsmerter uden at skulle bruge syntetiske medikamenter med bivirkninger.
Bruger du Ledsmerteplanen, kan du opnå mindst den samme effekt, som du får med receptpligtig medicin, og du vil opdage, hvor befriende livet kan være, når dine smerter er bekæmpet på naturlig vis.

forside milena

Denne bog giver dig en helt ny og praktisk løsning, som du kan bruge hver gang du rammes af en livskrise (f.eks. skilsmisse, fyring, trafikulykke, sygdom, tvangsauktion, sorg, chikane, etc), som sender dig ned i et sort hul. Det er en nytænkende selvhjælpsbog, der baserer sig på 10 sten - de 10 vise sten, som du skal bruge undervejs. Hver af de 10 sten repræsenterer noget uønsket (dele af krisen) og noget nyt (dele af løsningen).

Grundlaget er viden om hjernen og det hele er evidensbaseret, selvom det er en praktisk guide alle kan læse uden forkundskaber til hjernen. Samtidigt er det fortællingen om forfatterens egne sorte huller, som hun hver gang har kæmpet sig ud af ved hjælp af de 10 vise sten.

Køb den her:
Gucca.dk
Saxo
Bog & ide


Klik på billedet for at komme til bogens Facebook-side

Hund på recept

Klik her for at købe bogen hos Saxo

Er du den lykkelige ejer af en hund, har du begået en sundhedsmæssig genistreg. Din hund øger livskvaliteten og gør livet sjovere, men den gode nyhed er, at hunden gør meget mere end dét.

Hunden er ikke kun menneskets bedste ven, for nu har videnskaben bevist, at hunden også er vores sundeste ven, hvorfor hundeejere undgår alvorlige sygdomme og kræft -i forhold til folk uden hund. F.eks. er overlevelsen for hundeejere mangedoblet efter en blodprop i hjertet, når de sammenlignes med hjertepatienter uden hund. Også blodtrykket, smerter og stress inkl. PTSD forbedres af en hund, som virker langt bedre end en ven eller ægtefælle, hvis det handler om at afstresse og glæde os eller sænke forhøjet blodtryk og kolesterol. Faktisk er hundens helbredseffekt så stor, at den overgår blodtrykssænkende medicin og matcher effekter af smertestillende piller.

Hund auf rezept
Bogen er også udkommet i en opdateret tysk version. Klik på billedet, og se den nyeste omtale

Hund auf rezept

Bogen blev præsenteret på Frankfurt Book Fair 2014
Den kan købes på:
Amazon.de
Forlaget Kynos

Flere hjerne- og sindssygdomme mildnes af en terapihund i forhold til placebo, og effekten bliver større, når du selv ejer hunden.

Ekstrabladet har anmeldt min bog "Hund på recept" og givet den 5 stjerner. Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for.
Læs anmeldelsen her

Hunden forbedrer ikke kun hjerne og sind, for den stimulerer også vores immunsystem til at danne flere antistoffer og immunforsvarsceller, hvorfor hundeejere udvikler mindre allergi, astma og eksem. Påvirkningen af immunsystemet er også årsagen til, at hundeejere sjældnere rammes af kræft og oftere overlever ondartede sygdomme - end personer uden hund. Forskning viser, at jo længere tid du har hund, jo mindre risiko for kræft.

Det kan derfor ikke overraske, at hundeejere generelt går 15% mindre til lægen, indtager 25-50% mindre medicin og har færre sygedage end dem uden hund eller med andre dyr end en hund.

Det er til gengæld overraskende, at vi får hundens helbredsgevinster, uanset om vi selv lufter den eller bruger en hundelufter, hvilket understreger at sundhedseffekten ikke skyldes en motionseffekt.

Klik på billedet for at komme til bogens Facebook-side

Dogs and Human Health

Klik her for at købe bogen hos Amazon eller Balboa:
Amazon
Balboa

Se også en anmeldelse af Dr. Patricia B. McConnell

Hunden påvirker dit helbred, fordi kontakt til og interaktion med den igangsætter flere videnskabeligt beviste processer af både biokemisk, hormonel, hjernebiologisk og fysiologisk karakter. Eksempelvis frigiver vores hjerne en række trivsels- og sundhedsfremmende signalstoffer allerede efter få minutter sammen med en hund. Også tankevirksomheden i hjernens pandelapper, hukommelsesevnen og vores hjerneaktivitet øges, når vi er sammen med en hund.

Hundens virkninger er målbare og signifikante, også når der kontrolleres for fysiske, psykosociale og demografiske faktorer, såsom forskel i alder, køn, helbred, sygdomshistorie, arvelighed m.v.

Hvis du ikke ønsker selv at være hundeejer, så fortvivl ej, for du og din familie kan opnå virkningen via en professionel besøgs- eller terapihund.

Bogen HUND PÅ RECEPT udkom i november 2012 på Dansk Psykologisk Forlag, og den beskriver hvorfor og hvordan en hund kan forbedre vores hjerte, kredsløb, hjerne, sind, immunsystem og derigennem beskytte os imod sygdomme inklusiv kræft.